Kontakt 048 72 09 11  Radno vrijeme Pon - Pet: 07:00 - 15:00

Tijek realizacije projekta Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Križevci_ožujak 2023. godine

Tijekom mjeseca ožujka nastavlja se izvođenje radova na Rekonstrukciji i izgradnji sustava vodoopskrbe i odvodnje u sklopu projekta Razvoj vodnokomunalne infrastrukture Aglomeracije Križevci koje izvodi Zajednica ponuditelja RADNIK d.d. Križevci i Zagorje gradnja d.o.o. Zagreb.

Radovi se izvode u prigradskim naseljima Mladine, Malom i Velikom Potočecu, Cubincu, Križevačkom Bukovju, Majurcu, Gračini, Križevačkoj Poljani, Greberancu, Gornjim Vinama te Vrbovečkoj i Zagorskoj ulici. Rekonstrukcija vodovodne mreže izvodi se u Zagorskoj ulici. 

Asfaltirane su državne, županijske i javne ceste u Majurcu, Prikraju Križevačkom i Kosovcu.

Sveukupno je do sada u vodoopskrbi izgrađeno i rekonstruirano 14.600 metara vodovodne mreže te 550 priprema za vodovodne kućne priključke i 45.600 metara odvodnje te 1.100 priprema za kućne priključke odvodnje.   

Za aktivnost Izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda III. stupnja pročišćavanja i kapaciteta 21.000 ES izvodi se tehnološko projektiranje i izrada projekta. 

U sklopu aktivnosti Nabave opreme za redovito održavanje sustava vodoopskrbe i odvodnje isporučeni su traktor, kombinirani bager, kamion i dva kombi vozila te specijalno vozilo za čišćenje sustava odvodnje i inspekcijsko vozilo CCTV. Isporuka preostalog vozila- vozila za ispumpavanje sabirnih jama kapaciteta 5m³ bit će u travnju 2023. godine.   

Pin It